sunnuntai 31. elokuuta 2014

Mitä kesästä 2014 jäi mieleen?

Tänään on kesän viimeinen päivä, parin tunnin päästä on jo syyskuu. Kesä meni nopeasti, kuten aina. Mutta jotenkin tuntuu, että tämä kesä meni tavallistakin nopeammin. Ehkä se johtuu siitä, että alkukesä oli niin sateinen, ja käytännössä kesä alkoi vasta heinäkuun alusta. Mutta mitä kesän 2014 kivinokkailusta jäi mieleen? Paljon kaikkea hauskaa! Tässä asioita, joista itse muistan kuluneen kesän:

Kylmä ja sateinen ja ankea alkukesä. Paljon meni aikaa sisätiloissa.


Jalkapallon MM-kisat. Pelejä piti katsoa milloin kännykällä, milloin tabletilla, milloin kuuntelin radiosta. Saksa- Brasilia-pelissä tuli 3 maalia sillä aikaa, kun tabletti etsi kenttää.


Juhannus. Kivat juhlat oli taas, kiitos järjestäjille! Koska juhannus-kuvat ovat hukassa, tässä kuva viime kesältä. 


Helteet. Kun alkukesän sateet olivat takana, alkoi helleputki, joka jatkui viikkokaupalla. En valittanut silloin, enkä valita nytkään. Uimaranta tuli tutuksi.


Lapset. Kivinokka, kesä ja lapset on aika hieno yhtälö. Kivinokkaan on tullut paljon uusia lapsiperheitä, kiva juttu.


Ampiaiset. Kuka välttyi ampiaisten pistoilta? Menneenä kesänä niitä oli aivan hirveän paljon ja ne olivat todellä äkäisiä. En muista vastaavaa koskaan. Niitä yritettiin saada kiinni tällaisellakin härvelillä.


Olympialaiset. Siellä mittelivät lapset ja aikuiset - ja aivat tosissaan tietysti kaikki. Rosvopaistijuhlat. Hyvää ruokaa, erinomaista ohjelmaa ja leppoisa tunnelma. Hieno tapahtuma!


Futismatsi Ponnareita vastaan hävittiin taas, mutta suuren urheilujuhlan tuntua oli ilmassa silti. Ja se on aina merkkitapaus, kun kerran vuodessa pääsee Ponnareiden upeaan rantasaunaan.


Ja vihdoin kesän viimeisenä päivänä saatiin mökille nimi. 


Vaikka kesä on ohi, niin mökkikausi jatkuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti