sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Ideat sinkoilivat Kulosaaren kartanolla

Tänään järjestettiin Kivinokan ideointi -tapahtuma Kulosaaren kartanolla. Itse en ehtinyt paljonkaan tapahtumaan oasllistumaan, mutta jonkin aikaa pyörin kartanolla ja muutama kuva tarttui kameraan.

Tilaisuus vaikutti kaikin puolin oikein onnistuneelta, ja näin myös kuulin jälkikäteen tapahtuman järjestämiseen osallistuneilta ihmisiltä. Hyvin tyytyväisiä olivat.

Tilaisuus oli kaikille avoin, ja siellä kehiteltiin ja palloteltiin ideoita ja ajatuksia, miten Kivinokkaa voisi kehittää. Ihmisiä paikalla oli arviolta 70-80. Ihmiset oli jaettu eri työpajoihin, joissa keskusteltiin omista aihealueista. Teemoina olivat luonto, kesämajat, liikenne, tapahtumat ja juhlat, siirtolapuutarha ja venekerho -yhteistyö ja...nyt ehkä unohdin vielä jonkun.

Ihmiset olivat silmin nähdän innostuneita. Ajatuksia sinkoili. Tarkoitus ei ollut tyrmätä yhtään ideaa, vaan kaikki ajatukset olivat tasa-arvoisia. Lopussa jokainen ryhmä esitti omia ideoitaan. Niistä kaiketi julkaistaan jokin yhtenveto lähiaikoina.

Kiitokset tilaisuuden järjestäjille! Hienosti hoidettu.

Jotenkin on sellainen olo, että tässä ollaan nyt jonkun suuren ja hienon äärellä.

Ja tässä kuvia tapahtumasta:


PS. Jos et vielä ole käynyt vastaamassa Kivinokan tulevaisuutta koskevaan nettikyselyyn, niin käypä ihmeessä, vielä on vajaa viikko vastausaikaa: http://kivinokka.fi/kysely/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti